SÓCSUC, sucs i batuts de fruita

Sucs i batuts de fruites a la vila de Port de la Selva

Imagina't arribant al nostre petit racó de sucs i batuts de fruites a la vila de Port de la Selva, a Girona. SÓCSUC, un establiment saludable inaugurat amb tota la il·lusió el 2021, on t'obrim les portes a un món de sabors frescos i saludables, sense sucres, conservants ni aigua afegida.

El nostre cor és el suculent món dels sucs i batuts naturals, elaborats amb una selecció exquisida de fruites i vegetals. El nostre compromís és oferir-te una experiència única, per això tots els nostres sucs i batuts es preparen al moment, davant dels teus propis ulls. Una onada de frescor i a la qualitat que esdevé tangible en cada glop.

Per acompanyar aquest festival de sabors et presentem una varietat de productes sense gluten on destaquen les nostres creps tant dolces com salades per endur-te en qualsevol àpat del dia, fent així de la teva visita una experiència completa.

Amb la creença que cada gota compta, també oferim cafè ecològic, amb l'opció de combinar-lo amb llet sencera d'origen animal o bé vegetal com d'avena, ametlla o coco. Així, t'oferim una àmplia paleta de sabors que encaixen amb les teves preferències.

Perquè cuidar del nostre planeta és una responsabilitat compartida, apostem per l'ecologia en cada aspecte del nostre servei. Des del moment que poses els peus al nostre establiment fins que t'emportes els teus apreciats sucs o batuts, pots estar tranquil sabent que els vasos i canyetes són biodegradables. Aquest és el nostre petit gest per contribuir al benestar del medi ambient.

Així que, amb un somriure, t'invitem a entrar al món encantat de SÓCSUC. On cada glop, cada mossegada, és una invitació a la delícia i al compromís amb la qualitat.

Benvingut al SÓCSUC!